maandag 10 augustus 2009

international day 16 mei 2009


16 mei 2009: international day in Dulwich College Suzhou, een dagje waar alle verschillende nationaliteiten voorgesteld worden.

Het was een drukke bedoening, er waren zo ongeveer 25 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Elk land had een kraampje om een specialiteit van je eigen land voor te stellen. Het mocht eten zijn, kledij, speelgoed, ... maar geen alcoholische dranken, het was nog altijd een schoolactiviteit. Dus geen stella of hoegaarden of duvel of blonde leffe ... te verkrijgen maar wel veel te veel lekkere hapjes.



Gezien de Belgen niet zo zwaar vertegenwoordigd zijn in Dulwich College hebben we samen gewerkt met de Nederlanders en Tsjechen.

Ons kraam was een succes: veel wafels, chocolade, kaas, oranje cake, tsjechische kleurrijke koekjes, ... Alles was verkocht tegen het eind van de dag en niet alleen door de vele belgen die ons kwamen bezoeken. Blijkbaar zijn wafels wereldwijd heel geliefd.

Tussen al het proeven door, waren er ook optredens voorzien. Jonas mocht er fagot spelen en Manou op haar viool. De australiers hebben gezongen, de britten volksdansen, chinese jongeren brachten een modernere dans, de koreanen een karatespektakel, ...

We kunnen al beginnen denken hoe we volgend jaar ons kleine landje in de kijker kunnen zetten ...

Posted by Picasa

Geen opmerkingen: