donderdag 13 november 2008

Happy Halloween!


Halloween, niet typisch chinees, maar eerder amerikaans. Gezien er hier in Golden Lough vrij veel amerikanen leven, werd dit uitgebreid gevierd.
Eerst een maand op voorhand alle nodige decoratie zoals de spinnen, pompoenen, spoken, ... ophangen en dan het leukste op 31 oktober zelf, halloween avond BOE....
63 families hadden zich ingeschreven om snoepjes uit te delen op de "trick and treat" tocht, 200 kindjes gingen van huis tot huis. Een hele drukke, leuke bedoening. Geen avondje om eens rustig in de zetel door te brengen want elke 5 minuten stond er wel een of andere griezel aan de voordeur!
Van klein tot groot, van jong tot minder-jong. Jaja, veel papa's en mama's hadden hun beste verkleedkostuum aangetrokken, niet voor de snoep maar voor de fun. Een avondje griezelen zonder herkend te worden!
Jonas, Manou en Lonne vonden het een geweldige avond! Af en toe ook een beetje griezelig wanneer een spin uit de boom komt kruipen, of er een griezel achter een voordeur staat. Maar voor de snoepjes hadden ze heel veel over!
Al even geteld? 63 huizen bezoeken, 3 kinderen, dat maakt samen 189 snoepen!!!! En dan nog te bedenken dat er sommige zijn die meer dan 1 snoep geven. De eerste maanden ligt er geen snoep meer in mijn winkelkar! Dat is zeker!
En volgend jaar is er opnieuw Halloween.
Posted by Picasa

1 opmerking:

Unknown zei

Leuke foto's van Halloween. Blijkbaar hebben de kindjes het reuze naar hun zin. De familie Wittouck is echter wel uitgebreid hebben we gezien. Doe zo voort. Leuke blog

Beau, Caroline, Marie en Ralf